NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Memo: Subsidiemogelijkheden digitalisering in de binnenhavens

Op verzoek van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB) heeft geassocieerde partner Hezelburcht een memo opgesteld om de leden van de NVB te informeren over de subsidiemogelijkheden voor de binnenhavens met betrekking tot de onderwerpen digitalisering en multimodaliteit.
 

Binnen deze onderwerpen zijn er dit jaar een aantal interessante subsidies mogelijk waaronder de subsidie van het Europese transportnetwerk CEF Transport, subsidie voor innovatieve projecten binnen Horizon2020, het nieuwe Europese programma voor WiFi en subsidie via de regeling regionale bereikbaarheid Gelderland.
 

Deze specifieke subsidiemogelijkheden zijn in de icon 20180518 Memo Subsidiemogelijkheden digitalisering in de binnenhavens NVB - Hezelburcht in meer detail beschreven. Wilt u na het lezen van de informatie meer weten over de genoemde subsidies of over de kansen voor uw project om hiervoor in aanmerking te komen? Hezelburcht helpt u graag bij het bepalen van de specifieke mogelijkheden voor uw project en biedt ondersteuning bij het aanvraagproces.
 

 

 

Afbeelding afkomstig uit filmpje "Horizon2020 - How to apply" van de Europese Commissie

 

 

Go to top