NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Meanderss Survey Services nieuw geassocieerd lid van NVB en biedt 10% korting

De NVB heeft een groep van geassocieerde partners, waarmee buitengewoon plezierig en constructief samen wordt gewerkt. Het jaar is nog geen twee weken oud, maar de NVB is al een geassocieerde partner rijker! Meanderss Survey Services is de nieuwste aanwinst van de vereniging. De heer Chiel Sanders, directeur van Meanderss Survey Services is verheugd met het verkregen lidmaatschap en hoopt dat de verbintenis een goede samenwerking zal opleveren.


Meanderss Survey Services is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het in kaart brengen van waterbodems (Hydrografie). En dan met name waterbodems van klein tot middelgroot water. Een radiografisch bestuurbare meetboot wordt hiervoor ingezet die door zijn afmetingen (1,30 m bij 0,85 m) zeer geschikt is om havens, loskades en jachthavens in te meten. Ook locaties die moeilijk of niet toegankelijk zijn voor grotere bemande boten zijn daardoor te bereiken. Met nauwkeurige diepte- en positie (GPS) apparatuur wordt de onderwater toestand in beeld gebracht. Zie voor meer informatie de website van Meanderss Survey Services.


Het spreekt voor zich dat door deze waterdiepte-meetmethode de kosten laag blijven. Bovendien zal Meanderss Survey Services exclusief aan NVB-leden een korting van 10% aanbieden.


Voor het opvragen van een offerte kunt u contact opnemen met de heer Chiel Sanders.


De NVB en Meanderss Survey Services hopen op een samenwerking die zijn vruchten af zal werpen.

 

 

Go to top