NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

NVB-Extranet

Vanaf heden heeft de website van de NVB een extranet. Dit houdt in dat leden van de NVB een inlogcode hebben, om alle informatie op de website te zien. Wanneer u geen lid bent van de NVB kunt u veel van de documenten niet lezen, omdat deze exclusief voor NVB-leden beschikbaar zijn. Daarnaast zijn verschillende NVB-nieuwsartikelen niet altijd meer volledig zichtbaar en dient u in te loggen om het volledige bericht te kunnen lezen.
De NVB-leden hebben dus een streepje voor.


Nog geen lid van de NVB?
Mocht u nog geen lid zijn van de NVB, dan hoopt de NVB u van harte welkom te heten als lid of geassocieerd partner van de NVB. Hiervoor kunt u dit online formulier invullen, u kunt hier ofwel direct lid worden ofwel meer informatie over een lidmaatschap aanvragen.


Wel lid van de NVB maar geen inlogcode?
Mocht u wel lid zijn van de NVB, maar geen inlogcode hebben ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met de NVB via nvb@binnenvaart.nl. Ook wanneer u problemen ondervindt met inloggen of anderzijds, kunt u hier uw vragen naar toezenden.

 

 

Go to top