NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Programma Algemene Ledenvergadering en workshop

Voor de leden van de NVB organiseert de NVB de dag voorafgaand aan het Jaarcongres een workshop rondom de herziening van de Strategische Agenda bij Port of Harlingen in Harlingen.

De NVB heeft Movares Water en de Erasmus Universiteit opdracht gegeven om de bouwstenen aan te leveren voor de herziene versie van de agenda. Tijdens de workshop zullen door hen deze bouwstenen verder worden uitgelegd en toegelicht. De geïdentificeerde thema's en de uitkomsten van de enquête die medio augustus zal worden uitgestuurd onder de leden van de NVB zullen vervolgens uitvoerig aan bod komen. Specifieker zal worden ingegaan op knelpunten en doelstellingen per thema, maar ook bijvoorbeeld de verwachte positie en functie van de NVB en haar rol bij de uitvoering van de herziene Strategische Agenda.

Het wordt een interactieve sessie waarbij we graag met u richting willen geven aan het vervolgtraject om tot een definitieve versie van de Strategische Agenda te komen.

De workshop wordt gevolgd door de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en ledendiner.

Programma:

13:30 - 14:00 uur:  Inloop en ontvangst.
14.00 - 16.30 uur:  Werkplaats.
16.30 - 17.30 uur:  Napraten en netwerken bij de borrel.
17.00 - 17.30 uur:  Inloop Algemene Ledenvergadering.
17.30 - 19.00 uur:  Algemene Ledenvergadering.
19:30 uur: Ledendiner.


 

 

Go to top