NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Onshore Power Supply Network groeit door!

OPSN, hét netwerk voor partijen in de walstroommarkt is vol in beweging. Sinds de oprichting begin dit jaar en het aanhaken van de NVB als lid heeft OPSN niet stilgezeten. 

OPSN is verder uitgebreid, met meer relevante partijen in de walstroomwereld. Naast dat er vaarwegbeheerders, havengemeenten en belangenverenigingen actief zijn binnen het netwerk, is het aantal marktpartijen ook verder toegenomen. Recent zijn bijvoorbeeld ook Greener Power Solutions (van de batterijcontainers), Green Award Foundation én Siemens toegetreden tot het netwerk. Dat maakt de groep koplopers nog completer, van partijen die walstroom (willen) aanbieden, tot de hele product- en techniekketen die dat mogelijk kunnen maken.

Inmiddels is OPSN gegroeid tot 25 organisaties die allen het belang van gezamenlijke ontwikkeling en innovatie van walstroom inzien. Tijdens de regelmatige bijeenkomsten worden de laatste trends en ontwikkelingen uitgewisseld en maken zo gezamenlijk stappen voorwaarts. Eind augustus vond de Zomerborrel plaats. Varen over de mooie Vecht, een goede borrel en inhoudelijk bijgepraat over de zaken die spelen op het gebied van walstroom.

 

Go to top