Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

CEF Transport call geopend tot 18 januari

Op 13 september jl. heeft de Europese Commissie de oproep gelanceerd tot het indienen van voorstellen in het kader van het programma Connecting Europe Facility (CEF) voor vervoer. Het totale budget voor deze oproep bedraagt 5,12 miljard euro. De call blijft open tot 18 januari 2023.

Aanvragers worden sterk aangemoedigd om projecten van niet minder dan 1.000.000 euro aan medefinanciering in te dienen. De geplande duur van de werken en gemengde projecten moet maximaal 4-5 jaar bedragen. Voor studieprojecten moet het maximaal 2-3 jaar zijn.

De call is onderverdeeld in verschillende onderwerpen waaronder uw project(en) moeten worden ingediend.

Algemene envelop:

Cohesie-enveloppe:

Voor meer informatie over het CEF financieringsinstrument en het indienen van projecten door Nederlandse partijen, kunt u kijken op de website van RVO


CEF Transport Call 2021
In juni van dit jaar maakte de Europese Commissie de uitslag bekend van de 2021 CEF Transport Call. Nederlandse projectdeelnemers ontvangen € 45 miljoen subsidie voor 9 projecten. Het betreft onder andere projecten rond spoorwegen, havenontwikkeling, verkeersmanagement en multimodale passagiershubs.

 

Go to top