Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Keurmerk Veilig Ondernemen voor haven- en industrieterrein Moerdijk

Op het haven- en industrieterrein Moerdijk zijn veiligheid en beveiliging goed geregeld. Havenbedrijf Moerdijk en de ondernemers verenigd in de Stichting Beveiliging Industrieterrein Moerdijk (SBIM) werken intensief samen aan veilig ondernemen. Van de onafhankelijke certificeringsinstantie Kiwa ontving het haven- en industrieterrein Moerdijk een KVO-certificaat (Keurmerk Veilig Ondernemen). Het Kiwa keurmerk staat voor een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van de safety en security van het gebied.

“We zijn trots op dit keurmerk, zegt Gijs-Jan Schüssler, Havenmeester en Programmamanager Veiligheid bij Havenbedrijf Moerdijk. “Het KVO-certificaat is enerzijds een mooi bewijs en anderzijds een goede aanjager om het hoge kwaliteitsniveau qua veiligheid voor Port of Moerdijk vast te houden en uit te bouwen.”

“Het kwaliteitsstreven is dat haven- en industrieterrein Moerdijk excellent veilig is”, vult onafhankelijk SBIM-voorzitter en burgemeester van Moerdijk Aart-Jan Moerkerke aan. “Dat doen we met een aanpak die stevig, scherp en slim is. Het Kiwa keurmerk geeft ons, de bedrijven en het publiek de bevestiging dat we op de goede weg zijn. Met alle ondernemers, het havenbedrijf en de gemeente blijven we werken aan een nog veiliger ondernemersklimaat.”

Lees het hele bericht op de website van Port of Moerdijk.

 

Go to top