Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Uitnodiging Masterclass Digitalisering en Binnenhavens op 10 juni 2021

 

Uitnodiging Masterclass Digitalisering en Binnenhavens 10 juni 2021

Masterclass Digitalisering en Binnenhavens op 10 juni a.s.

Eind 2020 zijn de eerste resultaten van het project ‘Digitalisering en binnenhavens’ opgeleverd aan de NVB-leden. Om als binnenhavens deel uit te kunnen (en moeten!) maken van een slimme vervoers- en data infrastructuur – zullen flinke stappen gezet moeten worden. De NVB heeft hoge ambities en wil de regierol pakken en visie en kennis delen over dit thema. Daarom pakken wij door!

 
Het NVB-bestuur heeft op basis van interviews met NVB-leden deze doelen en aanpak geformuleerd. Projectleiders Janneke Gramberg (Vivaart) en Marieke Vavier (PSR) hebben in opdracht van de NVB gezamenlijk het Plan van Aanpak fase II Digitalisering en binnenhavens geschreven om de gestelde doelen te kunnen behalen. Naast het Plan van Aanpak geeft een ‘Globale Routekaart’ inzicht in de stappen die de NVB de komende periode zal zetten.

 

Globale routekaart

Tijdens de online Masterclass ‘Digitalisering en Binnenhavens' op donderdag 10 juni van 16.00 tot 17.30 uur zullen projectleiders Janneke Gramberg en Marieke Vavier in een interactieve sessie toelichting geven op het Plan van Aanpak en de Globale Routekaart en krijgt u de gelegenheid om al uw vragen, kennis of inzicht te delen. 

 

Aan het woord komen:

  • Eric Janse de Jonge, voorzitter NVB
  • Lijdia Pater – de Groot, secretaris NVB
  • Janneke Gramberg, projectleider Digitalisering en binnenhavens
  • Marieke Vavier, projectleider Digitalisering en binnenhavens

De masterclass ‘Digitalisering en Binnenhavens' belooft een mooi webinar te worden!

 

Over de masterclass
Dit webinar wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens voor haar leden. Wilt u dit webinar graag bijwonen maar bent u geen lid? Neem dan contact met ons door een mail te sturen naar nvb@binnenvaart.nl

 

Go to top