Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Webinar Inland Ports Boosting The Green And Circulair Mobility Transition

Vrijdag 26 maart 2021
9:30 - 11:00
Deelname is gratis


Binnenhavens spelen een steeds belangrijkere rol bij de vergroening van het Europese transportsysteem. De beoogde modal shift van vervoer over de weg naar water en spoor in de komende jaren biedt een waardevolle kans voor de ontwikkeling van binnenhavens als circulaire groene energiehubs.


Dit webinar, georganiseerd door de provincies Overijssel, Drenthe en Noord-Nederland, belicht de belangrijke bijdrage van kleine en middelgrote binnenhavens aan de transitie naar een duurzame en circulaire mobiliteitssector. Het verbeteren van circulariteit zal gunstig zijn voor de mensen, het bedrijfsleven en de regio's en steden. Met name circulaire initiatieven in combinatie met duurzame vervoerswijzen zullen bijdragen tot economische voordelen, klimaatneutraliteit en het potentieel van innovatie benutten. Het combineren van de thema's circulariteit en transport is een unieke kans om bij te dragen aan het behalen van de doelstellingen van de Europese Green Deal. Laat u inspireren door de voorbeelden van circulaire koplopers Port of Zwolle, Port of Oostende en Port of Sande Havn en leer over de kansen voor KMO's!

Voor meer informatie over het programma en het registeren voor dit webinar, kijk op de website van Port of Zwolle

 

 

 

Go to top