Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Uitnodiging Webinar 'Digitalisering en Binnenhavens' - 8 mei 2020

Alleen voor leden van de NVB

Zoals eerder aangekondigd heeft de NVB het op zich genomen om werk te maken van de toekomstbestendigheid van de Nederlandse binnenhavens. Het is een antwoord op de dringende vraag van de leden naar visievorming en kennisdeling op het gebied van digitalisering.

Maar waar te beginnen?”, “Mijn haven is anders dan alle andere havens.”, “Ik wacht wel tot er een standaard is ontstaan.” of: ”Het gaat toch goed zo?”, het zijn begrijpelijke verzuchtingen die soms klinken als we spreken over digitalisering.

Het programma digitalisering en binnenhavens is er om ervoor te zorgen dat het wiel niet per haven uitgevonden hoeft te worden, dat ondanks de verschillen tussen de havens er gedeelde visie tot stand komt. Dat de ervaringen van de koplopers gedeeld worden en dat hindernissen gezamenlijk geslecht worden.

Tijdens het webinar op vrijdag 8 mei gaan we in gesprek met deskundigen, havenmeesters en leden van de NVB over de vraag wat we van digitalisering mogen verwachten en over hoe we gezamenlijk de havens toekomstbestendig maken.
 
Aan het woord komen:

  • Eric Janse de Jonge (voorzitter Nederlandse Vereniging van Binnenhavens)
  • Jaco van Meijeren (TNO)
  • Roeland van Bockel (ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)
  • Roy Bogaert (North Sea Port)
  • Janneke Gramberg (Port of Logistics Overijssel)
  • Ronald Bijl (Park-line Aqua)

 

Aanmelden
Doet u mee? Klik hier om u aan te melden (via de e-mail)
Wij hopen u te 'zien' tijdens dit webinar. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via tel. 06-1811 9310 of via c.van.der.meulen@eicb.nl.


Datum:          vrijdag 8 mei 
Tijd:               10.00 - 12.00  
Locatie:         online

 

 

Go to top