Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Save the Date - NVB-Jaarcongres 2020

Uniek in Nederland, een internationaal samenwerkingsverband van binnenhavens. Blueports Limburg nodigt u namens alle partners van harte uit voor het NVB-Jaarcongres op vrijdag 2 oktober in de regio Noord-Limburg. Met dit jaar een grensoverschrijdend tintje!

Uiteraard wordt er niet voorbijgegaan aan tal van ontwikkelingen in de regio zelf. Wat te denken van de havenuitbreiding in Wanssum en de innovaties op het gebied van duurzaamheid/circulariteit, onder andere op het bedrijventerrein Willem-Alexander in Roermond. Ook thema’s als digitalisering, (agro)logistiek en gebiedsontwikkeling (ruimte voor de rivier) komen aan bod tijdens het congres.

Het belooft vrijdag 2 oktober een veelzijdige en bovenal interessante dag te worden voor iedereen met een hart voor de vele processen van en rondom de binnenhavens. Mis het NVB-Jaarcongres niet en zet 2 oktober alvast in uw agenda! In juni volgt de officiële uitnodiging met meer informatie over het programma, de locatie en aanmelding.

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter om op de hoogte te blijven. #NVBcongres2020

Partners NVB-Jaarcongres 2020

Al nieuwsgierig naar NVB-Jaarcongres? Bekijk de Sneak Preview!

 

 

 

Go to top