NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Nieuwe collega: Lotte Janssen - Verschoor

Sinds 1 maart is Lotte aan de slag gegaan als secretaris bij de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens. Zij zal zich ook in gaan zetten als secretaris van de ledengroep Personen-vervoer bij het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart. Lotte neemt de rol over van Freya Brands – Diepeveen. Freya zal eind van deze maand de NVB verlaten.

Lotte stelt zich graag aan u voor:
Verbinder, onderzoekend, leergierig, betrokken, vindingrijk, mens & resultaatgericht en passie voor de maritieme sector.

Van huis uit heb ik een passie voor de maritieme sector en alles wat daarmee te maken heeft. Dat kwam goed van pas bij mijn werk bij De Binnenvaartkrant. Ik heb binnen deze functie diverse bedrijven geholpen met hun communicatie en veel geleerd over de media, de maritieme sector en aanverwante sectoren. Dit heeft de basis gevormd van mijn kennis en netwerk.

Begin 2014 zette ik, samen met mijn zus Maureen, de eerste stappen binnen het ondernemerschap. In de afgelopen jaren heb ik veel technische bedrijven in de maritieme maakindustrie ondersteund op het gebied van marketing en communicatie. Ondanks de successen en de fijne werkrelaties heb ik besloten om te stoppen met deze vorm van ondernemen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Binnen de NVB mag ik weer deel uit maken van een groter team, bestaand uit collega’s die expert zijn op hun vakgebied. Dit geeft mij de kans om mijn kennis over de maritieme sector te verdiepen en te verbreden. Binnen mijn nieuwe functie heb ik ook veel contact met ondernemers, overheidsinstellingen en andere relevante organisaties. De unieke combinatie tussen kennis en mensen maakt dat ik ontzettend veel zin heb om aan de slag te gaan bij de NVB.

Ik kijk ernaar uit om met mijn talenten een positieve bijdrage te leveren aan de doelstellingen van de NVB en ook om u te ontmoeten!

 

 

 

Go to top