NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Port of Amsterdam - Digitale Haven

Port of Amsterdam - Digitale Haven

Digitalisering verandert het logistieke speelveld en biedt een wereld aan kansen. Daarom investeert Port of Amsterdam met het programma ‘Digitale Haven’ in technologische ontwikkelingen om (logistieke) processen van klanten én van het havenbedrijf te optimaliseren.

Op 29 oktobber jl. lanceerde Port of Amsterdam een video: Digital Solutions, The Amsterdam way. Deze film toont hoe Port of Amsterdam met haar klanten digitale oplossingen realiseert die bijdragen aan een slimmere, snellere en schonere haven.

Meerdere interessante oplossingen komen aanbod in deze video, waaronder de volgende twee oplossingen:

  • Poseidon: open source platform dat met trackerinformatie inzicht biedt in actuele ligplaatsbezetting van duwbakken. Poseidon maakt optimalisatie en automatisering van binnenhavengeld mogelijk. Bekijk meer over dit project in de video op 3:50 min.
  • Easydock: reserveringssysteem voor riviercruises, binnen- en zeevaart voor ligplaatsen, openbare kades & palen. Bekijk meer over dit project in de video op 7:54 min.

Klik hier voor de video: Digital Solutions, the Amsterdam way - Full video van Port of Amsterdam.

 

Go to top