Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Profilering van uw haven in Havenlocaties Nederland 2019

In de nieuwe jaareditie van het magazine ‘Havenlocaties Nederland 2019’ (verschijningsdatum 27 maart 2019) zal er volop aandacht besteed worden aan onderwerpen die op dit moment actueel zijn, zoals de verbindende rol van binnenhavens, lokale (haven)economie, industriële bouw, omgevingsvisie, logistieke projecten, railterminals, digitalisering, smart netwerken, staatssteun, onderzoek subsidies, green capital declaration, energietransitie, verduurzamen vervoersstromen, maritieme dienstverlening, enz…


In dit hoogwaardige onafhankelijke magazine worden de zee- en binnenhavens, terminals en vestigingslocaties op havengebonden (bedrijven)terreinen gepresenteerd. De uitgave komt tot stand in samenwerking met havenbedrijven, gemeenten, provincies, ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, containerterminals, logistieke dienstverleners, kennisinstituten, vastgoedprofessionals, branche- en belangenorganisaties.


Het wordt een informatieve en belangrijke jaareditie met een verspreiding naar voornamelijk het bedrijfsleven. Ook worden de onderwerpen van het magazine gedeeld via social media kanalen en websites. Naast een magazine in hard copy met een omvang van ruim 100 pagina’s, wordt ook een digitaal magazine uitgegeven.


Geweldige kans om uw haven te presenteren!
Bij belangstelling kunt u een afspraak maken met Arthur Jager (06 – 223 91 776) en arthur@jagermedia.nl. Hij kan u meer vertellen over de onderwerpen, deelnemers en crossmediale verspreiding.
 

Sluitingsdatum: 8 maart 2019.

 

 

Go to top