Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Profilering van uw haven in Havenlocaties Nederland 2018

Nederland groeit met nieuwe binnenhavenlocaties, binnenvaartterminals en vestigingslocaties op bedrijventerreinen,  door economische groei van bestaande bedrijven en nieuwe sectoren, zoals internet-gerelateerde bedrijven, biobased en circulaire economie. In de nieuwe jaareditie van het magazine ‘Havenlocaties Nederland 2018’ wordt hier volop aandacht aan besteed.
 

In dit hoogwaardige onafhankelijke magazine worden de zeehavens maar ook de (kleinere) binnenhavens, terminals en bedrijven(haven)terreinen gepresenteerd door havenbedrijven, gemeenten, provincies, vastgoedprofessionals, kennisinstituten, branche- en belangenorganisaties en gevestigde bedrijven (ambassadeurs). In deze uitgave zal een kaart van Nederland worden opgenomen met daarop alle logo’s en gegevens van havenbedrijven, terminals en vestigingslocaties.
 

Het wordt een informatieve en belangrijke jaareditie met een verspreiding naar het bedrijfsleven. Ook worden de onderwerpen van het magazine gedeeld via social media kanalen en websites. Naast een magazine in hard copy met een omvang van circa 100 pagina’s, wordt ook een digitaal magazine uitgegeven. 


Geweldige kans om uw haven te presenteren!
Bij belangstelling kunt u een afspraak maken met Arthur Jager (06 - 223 91 776 en sales@bedrijfshuisvesting.info).  Hij kan u meer vertellen over de onderwerpen, deelnemers en crossmediale verspreiding.


Sluitingsdatum: 9 maart 2018.

 

 

Go to top