Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Port Solutions Rotterdam organiseert workshop "Factsheet havenbelang"


Op woensdag 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dat betekent voor de meeste gemeentes een wisseling van bestuurders. Om het belang van de haven(s) in de gemeente op de agenda te houden of opnieuw te krijgen is een goede voorbereiding essentieel. Port Solutions Rotterdam organiseert daarom op donderdag 14 december 2017 de workshop “Factsheet havenbelang”.


In deze workshop nemen Bart Verkade, Learco Kooman en Marieke Vavier u mee in de manier waarop (nieuwe) bestuurders eenvoudig mee kunt nemen in het belang van de haven in uw gemeente. Dat belang bestaat natuurlijk uit kennis van de assets die er zijn maar ook van de potentie die er is.
Voor een (nieuwe) bestuurder is het een prettige manier om eenvoudig inzicht te krijgen in de toegevoegde waarde van de haven en de bijbehorende havenactiviteiten.


De middag start om 13:30 uur en zal plaatsvinden in Barendrecht.


Meldt u snel aan om zeker te zijn van een plek via info@portsolutionsrotterdam.nl


Leden van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB) kunnen kosteloos deelnemen aan de workshop.
Niet leden betalen EUR 175,- (exclusief. BTW) per persoon. Elke tweede persoon van een organisatie ontvangt 50% korting op de deelname fee.

 

 

Go to top