NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Eric Janse de Jonge nieuwe voorzitter van Nederlandse Vereniging van Binnenhavens

Marijke van Haaren treedt na 8 jaar voorzitterschap af

Op donderdag 6 oktober 2016 is Eric Janse de Jonge benoemd tot nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB) tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de vereniging. Marijke van Haaren nam, na 8 jaren voorzitter te zijn geweest van de NVB, afscheid van de leden en het bestuur.
 

Erelid

Tijdens de vergadering werd Marijke van Haaren geëerd voor haar werkzaamheden door haar te benoemen tot erelid van de NVB. De NVB is onder leiding van Marijke van Haaren uitgegroeid tot een belangrijk kenniscentrum en vraagbaak voor de Nederlandse binnenhavens.
 

Op koers houden

Op vrijdag 7 oktober werd Eric Janse de Jonge gepresenteerd aan het publiek tijdens het NVB-lustrumcongres in de Amsterdamse havenregio. Marijke van Haaren overhandigde een kompas aan Eric Janse de Jonge met als boodschap ‘om de vereniging op koers te houden’. Eric Janse de Jonge is ruim 12 jaar actief geweest in de provincie Noord-Brabant als lid van de Provinciale Staten en de Gedeputeerde Staten. Gedurende die periode had hij in zijn portefeuille onder andere infrastructuur en mobiliteit. Eric Janse de Jonge is tevreden met de basis die is gelegd bij de NVB en heeft de ambitie om de belangen van de binnenhavens nog beter op de kaart te zetten.
 

 

 

Go to top