NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Transport of the Future

Op donderdagmiddag 14 april 2016 zal het “Transport of the Future” event plaatsvinden

Op deze middag schetsen visionairs en experts een beeld van de toekomst van Transport over Water. Laat je inspireren door de sprekers en deel uw eigen visie op deze middag. Zo maken we gezamenlijk de toekomstvisie voor het transport over water in Nederland.

Vanuit Rijkswaterstaat zal Theo van de Gazelle een toekomstvisie geven vanuit Rijkswaterstaat. Rob Zuidwijk zal u inspireren met een verhaal over Mondiale Transportnetwerken. Als laatste vertelt Kees Pieters over wat hij verwacht van Binnenvaart 3.0. Paul Pardon zal deze dag fungeren als dagvoorzitter.

De middag wordt mogelijk gemaakt door PIANC en zal tussen 13:00 en 18:00 plaatsvinden bij Deltares in Delft. Er zijn geen kosten verbonden aan de middag en zowel leden als niet-leden  van PIANC zijn van harte welkom. U kunt u registreren via een formulier op deze pagina: http://pianc.nl/nieuws/transport-of-the-future-event.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met het Secretariaat van PIANC NL via sec-pianc@deltares.nl

 

Go to top