Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Profilering van uw haven in ‘Havenlocaties Nederland’

Op maandag 21 maart 2016 zal de eerste nationale jaareditie 'Havenlocaties Nederland' verschijnen!

In dit hoogwaardige magazine van ruim 100 pagina's worden de grote maar ook de kleinere binnenhavens van Nederland gepresenteerd door gemeenten, provincies, vastgoedprofessionals, kennisinstituten en gevestigde bedrijven. Zij laten u zien dat er geïnvesteerd wordt in deze logistieke knooppunten, om daarmee economische groei, synergie en meer werkgelegenheid te creëren.

De Nederlandse Vereniging van Binnenhavens gaat samenwerken met Jager Media. Als uitgever van het magazine ‘Logistiek Vastgoed Nederland 2015’ kent deze partij als geen ander de partijen in een havengebied en de vestigingsmogelijkheden voor nieuwe bedrijven.

 

Geweldige kans om uw haven te presenteren!
Doelstelling is om in het magazine ‘Havenlocaties Nederland 2016’een positief verhaal over de Nederlandse binnenhavens neer te zetten. Dit biedt een prachtige mogelijkheid om uw havens of cluster van havens te presenteren!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheid om uw haven te presenteren in het magazine ‘Havenlocaties Nederland 2016’, dan kunt u contact opnemen over de mogelijkheden met sales@bedrijfshuisvesting.info

 

Go to top