NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

De NVB heeft een LinkedIn Bedrijfspagina, deze kunt u vanaf nu volgen!

Sinds vandaag heeft de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens een eigen LinkedIn Bedrijfspagina, namelijk deze: https://www.linkedin.com/company/nederlandse-vereniging-van-binnenhavens?trk=biz-companies-cym

Op deze manier kunnen wij nieuws dat binnen de NVB leeft op nog een manier met onze leden en andere volgers delen. Zo bereiken we hen niet alleen via de mail, onze website en Twitter, maar nu ook via ons zakelijk bedrijfsprofiel op LinkedIn.

Wanneer u de Bedrijfspagina van de NVB wilt volgen en u een persoonlijk profiel op LinkedIn heeft, is het erg eenvoudig ons te volgen. Wanneer u hier klikt, komt u op de LinkedIn bedrijfspagina van de NVB. Rechts op de pagina staat de knop “Volgen”, wanneer u hier op klikt en u bent reeds ingelogd op LinkedIn, dan volgt u de NVB. Op deze manier krijgt u zo nu en dan updates te zien op de startpagina van LinkedIn. Daarnaast kunt u altijd deze pagina zelf bezoeken om te kijken naar de laatste updates.

We hopen dat we u ook op deze manier op de hoogte mogen brengen van het reilen en zeilen binnen de vereniging, volg daarom de LinkedIn Bedrijfspagina van de NVB!

 

Go to top