Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Definitieve programma NVB-jaarcongres bekend

Het jaarcongres van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB) is dit jaar een belevenis. Toonaangevende bedrijven uit de maritieme industrie, zoals Heerema, Oceanco en De Kooiman Groep en de Danser Group bieden een kijkje in hun bedrijf en laten zien waar de regio Zuid-Holland Zuid sterk in is. Al varende op de Ocean Diva krijgen deelnemers een impressie van de maritieme bedrijvigheid in dit deel van de regio.

Sprekers zijn o.a. Allard Castelein, president-directeur van het Havenbedrijf Rotterdam, Hans Tanis, regionaal portefeuillehouder maritiem van de Drechtsteden, Ingrid de Bondt (onder voorbehoud), gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, Lucia Luijten, hoofd afdeling binnenvaart en vaarwegen van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Marco Zwaap, general manager Operations & Projects Danser Group en Marcel Onkenhout, CEO Oceanco.

Thema van het jaarcongres is: ‘De binnenvaart doet het, de maritieme industrie maakt het’, Dagvoorzitter is Simone van Trier.

Het programma kunt u hier lezen: https://havens.binnenvaart.nl/jaarcongres/2014
Aanmelden kan via dit formulier.

Allard Castelein, president-directeur van het Havenbedrijf spreker bij #NVB-congres 2014 over programma
De Pieter Schelte, het grootste schip ter wereld wordt deze winter afgebouwd in Rotterdam. Allard Castelein, president-directeur van het Havenbedrijf:  “We zijn trots op deze innovatie en blij dat de Rotterdamse haven er een bijdrage aan kan leveren. Dit betekent een geweldige stimulans voor de Nederlandse maritieme industrie.”

De Zeehaven Dordrecht wordt sinds 2013 beheerd, geëxploiteerd en ontwikkeld door Havenbedrijf Rotterdam. Allard Castelein, president-directeur van het Havenbedrijf: “Hiermee krijgt de havengerelateerde bedrijvigheid in Zeehaven Dordrecht een nieuwe impuls. De ervaring van het Havenbedrijf Rotterdam bij de (her)ontwikkeling van bedrijventerreinen zorgt voor een versnelling van de ontwikkeling van het havengebied.”

 

 

Go to top