Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Informatie over TEN-T voor binnenhavens binnen het netwerk

Het onderzoek met als onderwerp “Nederlandse binnenhavens & financiële steun uit Europa” dat wordt gedaan door een student in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens is in volle gang. Zie ook dit artikel bij het NVB-nieuws. Een belangrijk onderdeel van het onderzoek is het verschaffen van informatie over TEN-T voor de binnenhavens die binnen dit netwerk vallen.

 

De afgelopen weken is er gewerkt aan een document met informatie over TEN-T voor de binnenhavens die in het trans-Europese vervoersnetwerk vallen. Op woensdag 19 maart is dit document gecommuniceerd naar de betrokken havens en andere belanghebbenden, samen met het definitieve ochtend- en middagprogramma voor de gecombineerde bijeenkomst die plaatsvindt op donderdag 3 april. Tijdens het middagdeel van deze bijeenkomst zal het onderwerp “Nederlandse binnenhavens & financiële steun uit Europa” aan bod komen. 

 

Download hier iconInformatie over TEN-T voor binnenhavens binnen het netwerk.
 

 

Go to top