Jaarcongres 2022 en 2023

Jaarcongres 2022

Bekijk hier nu de terugblik met foto's en video:
Grenzeloos - Blueports Limburg - 6 oktober 2022

Jaarcongres 2023

 

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Nieuwe medewerker NVB

Foto-Aad-OrgelistPer 1 december 2009 heeft de NVB een nieuwe adviseur public affairs in de persoon van de heer A.J. (Aad) Orgelist. Hij zal zich samen met de secretaris van de NVB gaan richten op het vertegenwoordigen van de NVB op diverse niveaus en de interne strategie- en visievorming van de NVB. De heer Orgelist is tevens voorzitter van de VITO (Vereniging Inland Terminal Operators), een brancheorganisatie van barge- en railoperators.
De heer Orgelist volgt de heer Adri Peekstok op, die jarenlang actief is geweest voor de NVB, onder meer in zijn rol als voorzitter van de stuurgroep Economische Impactstudie Binnenhavens. Deze stuurgroep heeft de totstandkoming begeleid van het in december 2004 uitgebrachte Blue Ports rapport, dat een belangrijke rol heeft vervuld in het op de kaart zetten van het belang van de binnenhavens.
U kunt de heer Orgelist bereiken via : a.orgelist@binnenvaart.nl, of via het secretariaat: nvb@binnenvaart.nl.

 

Go to top