Jaarcongres 2021

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Uitnodiging NVB-Jaarcongres 2021 - GERS - lustrum

Uitnodiging voor NVB-leden en genodigden: NVB-lustrumcongres 'GERS' op 8 oktober 2021 in Rotterdam

Wij nodigen u van harte uit voor het jaarlijkse congres van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB) in samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam op vrijdag 8 oktober a.s. 
Naast een inhoudelijk sterk programma over thema's 'Digitalisering' en 'Duurzaamheid' zal het NVB-Jaarcongres een extra feestelijk tintje krijgen. Dit jaar bestaat de NVB 25 jaar en dat gaan we vieren.

 

Digitalisering en Duurzaamheid in de Rotterdamse haven

De binnenhavens zijn essentiële schakels in de logistieke keten met grote economische betekenis. Zij vormen als knooppunten een onmisbaar deel van de achterlandverbindingen. Port of Rotterdam, als grootste haven van Europa en belangrijk knooppunt voor wereldwijde goederenstromen, streeft ernaar koploper te zijn op het gebied van duurzame en efficiënte ketens.
Tijdens het NVB-Jaarcongres 2021 wordt u geïnformeerd over de praktische invulling van de ambities en de meest recente ontwikkelingen.

 

Feestelijk tintje 

In het ochtendprogramma aan boord van 'SS Rotterdam' heet Allard Castelein, de CEO van het Havenbedrijf Rotterdam de NVB-gasten welkom en spreekt de minister van Infrastructuur en Waterstaat de jubilerende vereniging toe. 
Na de lunch nemen wij u mee op tour naar concrete projecten in de Rotterdamse haven over duurzaamheid en digitalisering.
Wij sluiten de dag feestelijk af met een borrel en muziek om het lustrum van 25 jaar NVB met elkaar te vieren in Rotterdam. Aan inhoud, goed gezelschap en amusement dus geen gebrek. Dit evenement wilt u zeker niet missen!
Het programma is om 19.00 uur afgelopen.

 

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk tot woensdag 29 september via deze link.
Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

(NVB-leden ontvangen separaat een uitnodiging voor het programma op 7 oktober bestaand uit: masterclass, ALV, diner/borrel en optionele overnachting aan boord van 'SS Rotterdam').

 

Wij zien er naar uit u te ontmoeten en met u het glas te heffen tijdens het NVB-Jaarcongres op 8 oktober.

 Met het onderstaande filmpje werd op 2 oktober 2020 medegedeeld dat de NVB leden en alle andere geïnteresseerden in 2021 welkom zijn op het Lustrum NVB-Jaarcongres 2021 in Rotterdam.

 

 

 

Go to top