Jaarcongres 2020

Jaarcongres 2020

 

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde leden. Meer informatie

NVB-Jaarcongres 2020

 


Namens Blueports Limburg en alle partners willen wij u hierbij laten weten dat wij wegens de huidige omstandigheden genoodzaakt zijn om het NVB-Jaarcongres op locatie te annuleren. Alhoewel wij elkaar dus niet de hand kunnen schudden op vrijdag 2 oktober, wordt er momenteel achter de schermen hard gewerkt om een andere passende invulling te kunnen geven aan het NVB-Jaarcongres op die datum.

Er is namelijk meer dan genoeg te vertellen over de ontwikkelingen in de regio. En om in het thema van ‘grensoverschrijdend’ te blijven, willen wij onze grenzen ook verleggen naar de digitale wereld die ons ongekende mogelijkheden biedt.

Houd daarom alsnog vrijdag 2 oktober in uw agenda gereserveerd. In juni volgt de officiële uitnodiging met meer informatie over het programma en op welke wijze wij invulling zullen geven aan de digitale ontmoeting.

 

 

De partners van NVB-Jaarcongres 2020


 

 

Go to top