Workshop Duurzame haven

Workshop "Duurzame haven dankzij slimme havengeldstructuur"

Donderdag 12 april 2018, 15.00 uur in Nijmegen
 

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde leden. meer informatie

Masterclass ‘De duurzame haven van de toekomst’ - deel 3

Op donderdagmiddag 12 april 2018 organiseert de NVB in samenwerking met Port Solutions Rotterdam de derde in de serie masterclasses van 'De duurzame haven van de toekomst'. Tijdens het congres Ports and the City - Smart & Healthy, nodigen we uit deel te nemen aan de
 

workshop "Duurzame haven dankzij slimme havengeldstructuur"
 

Ontwikkelingen als schaalvergroting van zowel zee- als binnenvaart en nieuwe logistieke concepten, vragen om een aanpassing en optimalisatie van inzet van haveninfrastructuur.
 

Past de havengeldstructuur anno 2018 bij deze ontwikkeling?
 

Tijdens de workshop “Duurzame haven dankzij slimme havengeldstructuur” wordt, samen met experts van Port Solutions Rotterdam, gekeken naar de bestaande systematiek en welke moderniseringsslag nodig is. Met de resultaten van de workshop gaat de NVB aan de slag. Dit doen we samen met havenbeheerders, -gebruikers en wetenschappelijke instellingen.
 

U kunt zich hier aanmelden voor het congres. In een later stadium kunt u uw keuze voor de workshops kenbaar maken en kiezen voor de workshop "Duurzame haven dankzij slimme havengeldstructuur".

 

Go to top