Masterclass 'Binnenhavens: revitaliseren met behoud van omgevingskwaliteit'

Op woensdagmiddag 31 oktober 2018 organiseert de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens in samenwerking met geassocieerde partner Witteveen+Bos, een masterclass 'Binnenhavens: revitaliseren met behoud van omgevingskwaliteit'.
 

Hoe laten we bedrijvigheid in de Nederlandse binnenhavens toenemen zonder dat dit ten koste gaat van omgevingskwaliteit? Het spanningsveld tussen economie en omgeving: dat is waar deze masterclass over gaat. Aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden laten wij zien hoe je zowel de economische als omgevingsimpact kunt bepalen. Baatgericht ontwerp is hierbij het sleutelwoord.
 

Programma
Meer informatie over het exacte programma volgt later.


Locatie
De masterclass vindt plaats in de Okkerse & Schop Zaal van het Agora Theater, Agorabaan 12 in Lelystad.


Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden. Aanmelden is verplicht.


Voorwaarden
Uw deelname aan de masterclass 'Binnenhavens: revitaliseren met behoud van omgevingskwaliteit' is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij no-show of afmelding na 23 oktober 2018 zijn wij genoodzaakt om onze organisatiekosten in rekening te brengen à € 30,- excl. BTW.

Vervanging door een andere deelnemer uit uw organisatie is kosteloos mogelijk. We stellen het op prijs wanneer u uw wijzigingen uiterlijk 29 oktober doorgeeft door te mailen naar nvb@binnenvaart.nl.

 

Go to top