Secretariaat NVB

Maira van Helvoirt

 

Maira van Helvoirt

  • secretaris
Frank Reijerse

 

Frank Reijerse

  • secretaris
Wendela Andreae - Bijl de Vroe

 

Wendela Andreae - Bijl de Vroe

  • secretaresse

 

 

 

Ereleden

Ton Roos

Erelid sinds: oktober 2011
Ton Roos is vanaf het ontstaan van de NVB betrokken geweest bij de vereniging. Hij heeft als directeur van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart in Rotterdam na enkele jaren het secretariaat van de NVB overgenomen van een bureau in Arnhem. Door zijn vele contacten in de binnenvaart  heeft hij de NVB helpen uitbouwen naar een bloeiende vereniging.

Bert Luijendijk

Erelid sinds: oktober 2015
Bert Luijendijk, werkzaam bij het Havenbedrijf Rotterdam N.V. (voorheen Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam)  was betrokken bij de oprichting van de NVB in 1996, en maakte van begin af aan deel uit van het bestuur, eerst als secretaris, later als vicevoorzitter. Bij de Europese Vereniging van Binnenhavens was hij ruim tien jaar lid van het Executive Committee. Hij heeft met veel enthousiasme en inzet bijgedragen aan de groei  en de betekenis van de vereniging. 

​​

Marijke van Haaren

Erelid sinds: oktober 2016
Marijke van Haaren is van 2008 tot 2016 voorzitter geweest van de vereniging. Zij heeft een boegbeeldfunctie vervuld voor de Nederlandse binnenhavens. Dankzij haar uitgebreide netwerk heeft zij de NVB bij vele gremia onder de aandacht gebracht. Onder haar positieve en voortvarende leiding is de NVB sterk gegroeid in omvang en invloed. 

​​

Lijdia Pater-De Groot

Erelid sinds: oktober 2023

​​

Eric Janse de Jonge

Erelid sinds: oktober 2023

 

Go to top