Jaarcongres 2023

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde organisaties. Meer informatie

Student studeert af bij Erasmus Universiteit met onderzoek Binnenhavenmonitor

heijster-afstuderen02Mark Heijster, student bij de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens de afgelopen periode onderzoek gedaan naar de beste methode om het economisch belang van de Nederlandse binnenhavens te monitoren. Na verdediging van zijn scriptie op 20 februari mocht Mark zijn masterdiploma in ontvangst nemen met een 7 voor zijn werk.

 

 

heijster-afstuderen01De Nederlandse Vereniging van Binnenhavens is er van overtuigd dat beschikbaarheid van cijfers van het economisch belang van het geïntegreerde netwerk van de Mainports, Greenports en Blueports onontbeerlijk is. In samenwerking met de leden, de Nederlandse havens, gaat de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens de komende tijd de uitdaging aan om de Binnenhavenmonitor tot een succes te maken. Het allerbelangrijkste is commitment van de Nederlandse havens en beschikbaarstelling van de juiste data. Bij publicaties op de NVB website https://havens.binnenvaart.nl/publicaties vindt u de onderzoeksresultaten.

 

 

Go to top