RiverGuide en binnenhavens

Informatiebijeenkomst RiverGuide en binnenhavens

Woensdag 16 mei 2018, 13.30 uur in Nijmegen-Lent
 

NVB - Ledennetwerk

De NVB-leden vormen een netwerk van havens, havenbedrijven, gemeenten, regio's, provincies, ontwikkelingsmaatschappijen en geassocieerde leden. meer informatie

NVB-Jaarcongres 2018 'De Nieuwe Stroming

Medio 2018 wordt de nieuwe overslaghaven Flevokust Haven volledig in gebruik genomen. Ter gelegenheid daarvan nodigen Provincie Flevoland, gemeente Lelystad en de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens u graag uit voor het NVB-jaarcongres op donderdag 1 november a.s. in Lelystad.
 

Het thema van het NVB-jaarcongres is De Nieuwe Stroming. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste maritieme ontwikkelingen en weten hoe Flevoland nieuwe verbindingen tot stand brengt? Noteert u 1 november dan nu vast in uw agenda!
 

In juni wordt de officiële uitnodiging verstuurd met meer gedetailleerde informatie over het programma en locatie. Vanaf dan kunt u zich ook aanmelden. Op deze pagina is alle informatie dan ook te lezen.
 

Graag tot ziens op donderdag 1 november 2018 in Lelystad.
 

U kunt hier het zeer inspirende filmpje zien waarmee het NVB-jaarcongres werd aangekondigd tijdens het jaarcongres van afgelopen jaar.
 

 

 

Go to top